teacher. dork (sarie_gamgee) wrote in pottercat,
teacher. dork
sarie_gamgee
pottercat

  • Mood:
  • Music:

Canvi en la data d'estrena

L'altre dia, mirant el programa de cine de TVE, em va sorprendre sentir que GoF s'estrena a Espanya el 25 de novembre, no el 2 de desembre com s'havia dit fins ara. Vaig fer una mica de recerca i vaig descobrir que, per alguna raó que desconec, la data d'estrena s'ha avançat una setmana.

Fantàstic, ja que així només haurem d'evitar spoilers una setmana. Suposo que hi ha plans de fer una quedada i anar-la a veure, no? :)

Oh, i en un moment de descontrol vaig mirar-me uns cinc o sis clips, inclós el de la famosa "colleja" que va penjar la cuquet fa unes setmanes (és el de "Hermione, you are a girl."). Després vaig parar perquè tenia la impressió d'estar veient la pel·li sencera, i perquè l'Emma Watson m'estava posant dels nervis (ja em direu si veieu el clip en què arriba al Yule Ball, grrr!).

I una mala notícia... l'Steven Kloves (guionista de les tres primeres pel·lícules) tornarà per escriure el guió de HBP. Aquest home és el causant de que l'Hermione sigui tan girl power, i diria que és un H/Hr shipper. Veurem com es pren haver d'enfonsar la seva OTP a la 6a pel·li (perquè espero que ho faci). No sé si els Harmonians deuen tenir alguna esperança de que passi per sobre d'aquest tema, i així poder seguir visquent en negació... :P
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic
  • 13 comments