cuquet (cuquet) wrote in pottercat,
cuquet
cuquet
pottercat

  • Mood:

Una idea que tenia ballant-me pel cap...

*waves*!!!

Hola a tothom!!!!! Després d'aquest exili mig-forçat de lj-land torno a estar per aquí!!!! I pel que veig hi han cares noves :D HELOU A TOTHOM!!!!

En fi.

Com ja sabeu tots/es la data de sortida de l'esperat/temut últim llibre és el 21 de juliol d'aquest any :) i bé, he estat pensant que com que és l'últim llibre ho podriem celebrar amb un gran BANG! És a dir, anar directament a Edimburg i anar a una de les festes frikis que fan a les 12 de la nit amb tots els crios per a comprar el 7è llibre (i de pas passar uns dies per allí i fer una mica de turisme...)

Com algunes recordareu quan va sortir el 6è llibre ens vam reunir unes quantes i vam anar a l'fnac a buscar-lo :) poz això...

Encara queda molt de temps i de moment només és el somni d'una fangirl però en fi, que la idea ja està postejada. Ara que estic compartint pis amb el meu germà ja tinc més marge per a dedicar-me als frikismes (apart de que passo la majoria de caps de setmana per bcn) i no m'importaria dedicar temps a l'organització del viatget :) és més, ofereixo el piset com a base d'operacions si es vol XD

Poz bueno, no sé si algú estaria interessat en fer que aquesta idea prosperi o si per altra banda trobeu que és una tonteria :P Personalment a mí em faria molta gràcia anar-hi i si es fa amb temps es pot organitzar tot.

Nu sé, comments anyone???
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic
  • 2 comments