?

Log in

pottercat's Journal

Name:
Harry Potter en Català
Membership:
Open
Posting Access:
All Members , Moderated


INTRO

Benvinguts a pottercat, el punt de trobada per tots els qui volem parlar de Harry Potter en català. Vam començar l'estiu passat com una broma i ara ja som uns quants més. Ganes de llegir el sisè llibre + discussions sobre els personatges + notícies, rumors i teories + xocolata + adoració de l'Alfonso Cuarón + tendències shippers + comentaris no sempre aptes per menors + xocolata + converses off-topic + en català = pottercat.

Podeu consultar les memòries de la comunitat per veure què hem dit en el passat.

Ah, i aneu a votar a l'enquesta!NORMES

1. Imatges: les imatges grans van darrere un LJ-cut, un fantàstic invent que es pot aprendre a dominar aquí.

2. Spoilers: partim de la base que tothom s'ha llegit ja els cinc llibres, o sigui que no cal marcar o amagar els spoilers. Els anuncis del que ens va revelant la Rowling a través de la seva pàgina web sí que haurien d'anar darrere un LJ-cut, perquè a alguns ens agrada descobrir les solucions pel nostre compte.

3. Slash: ens encanta el fanart, però si és slashy millor posar-lo darrere un LJ-cut amb un avís o, si està en un enllaç a una altra pàgina, també amb un avís. No volem ensurts si estem navegant des de la feina o l'aula d'informàtica.

4. Insultar la resta de membres de la comunitat queda total i absolutament prohibit. Insultar certs personatges que ens cauen malament a tots és permès, sempre sense passar-se.

5. I... uhhh, ja està. Ens reservem el dret d'anar afegint normes a mesura que siguin necessàries.ENLLAÇOS

JKRowling.com
The Harry Potter Lexicon
The Leaky Cauldron
Harry Potter Forever Català

Si voleu posar un enllaç a pottercat a les vostres pàgines o perfils d'usuari, podeu utilitzar aquests botons.

Statistics