luki (lukitas) wrote in pottercat,
luki
lukitas
pottercat

  • Mood:
  • Music:

mama por, o no llegiu mai la vanguardia

Jo es que no aprenc, però mira ahir em vaig llegir la vanguardia de dalt a avall, i hi havia aquest reportatge, de dues pàgines, en el d'avui n'hi ha més, però ja he passat de llegir-lo.
Deixa anar spoilers i pifies brutals. Mira els spoilers arrai, pero les pifies no plis. L'spoiler més brutal és que expliquen l'última escena del cementiri!! o sigui que voldemort torna!! a veure aquesta escena és la gràcia de tota la peli!!!!

Vamos lo millor es " por el despertar de un tímido erotismo de los personajes Harry, Ron y Hermione" aqui vaig riure!!!
" hay escenas oníricas ( el sueño de HP de pasillos que conducen al mal ) . " perdooooooooooooooooooon. A veure mi poder estar moooooooooolt equivocada però això no es de GooF, i com que no en té prou sigue.

"coches tirados por hipogrifos " ein!!! això tampoc!!!!
" ralph phines aterrador como Voldemort, malo del filme" Aiiiiiiiiii però hi ha algu que no sapiga que voldemort es el malo!!!!
Jo espero que sigui un error del que ha fet l'article, que a més es l'enviat especial a London, o sigui que ha tingut el morro de veure la peli abans que ningu, aix, que la vida no és justa!!!!!!!!!!!1111

Després però falta lo millor. La entrevista amb el Director. Us poso unes joies, si el director pensa això de la peli anem llestos!!!!!!
contesta a la pregunta en que es diferencien les altre pelis amb aquesta " HP empieza a darse cuenta de que si va a triunfar en la vida lo tiene que hacer solo"
" diu que "harry hace frente a Voldemort en el cementerio y sabe que es una batalla a vida o muerte y lucha con coraje para no echarse atrás."
Jo ho sento molt, aquesta frase a l 5è o 6è llibre potser, pero el Harry aqui encara no vol lluitar sol, aqui està mort de por, i no en té ni idea de res del que pasa, ni coraje ni res.

Mañana más
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic
  • 5 comments