saganu_caoilte (saganu_caoilte) wrote in pottercat,
saganu_caoilte
saganu_caoilte
pottercat

Sorpresa, sorpresa....

Be, imagine q tots sabeu que ahir va començar el rodatje de OotP... i si no, ja ho sabeu xDD
Xo l'important daquesta entrada es... q pel q pareix els de la WB encara no han parlat amb el Gary Oldman x a fer d'en Sirius!!!!! I ni en te noticies de q se li vajen a proposar!!!! Q coi es açooooooooooo!!???
De moment hi han dues opcions: q tallin el paper d'en Sirius per a aquesta pel·licula(cosa prou improvable com podeu sospitar) o q el paper el faga un altre actor (i pel qual anirem totes les fan girls, junt amb el Gary, i mataren a tots els de la WB)

Tb i cap la possibilitat de q s'ho diguin més endavant, xo no direu q no és sospitos....
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic
  • 5 comments
Sí, ahir ho vaig llegir al LJ de la sarie_gamgee si no vaig errada, i sí que és molt fort si ens canvien al Sirius o encara pitjor, si no surt, que és per matar-los, perquè ho-la! Plot point anyone???? ¬¬
Sips, jo vaig fer un post amb la notícia.

Després de pensar-ho molt i llegir 1001 posts al respecte, vull creure que el contractaran més endevant.

Sembla que les primeres setmanes de rodatge seran bàsicament a exteriors (s'havia parlat de què necessitaven un lloc amb neu). En Sírius es passa tot OotP tancat a Grimmauld Place, d'aquí que no necessitin el Gary Oldman ara mateix.

A més, el Daniel Radcliffe va esmentar que s'estava preparant per interpretar la relació que té amb en Sírius a OotP, cosa que no tendria sentit si WB fes plans d'eliminar el personatge.

Però ara que ho mencioneu, el que em preocupa és en Remus. Molt em temo que reduiran el seu paper al no-res, així que adéu escenes potencialment puppyshippers!

*whines*
No em pegueu, però ahaha de veres, que li veieu totes al Gary Oldman? Er...

*runs*

Seria flipant que canviaren l'actor però, si ja van triar a algú per què no continuar amb el mateix?
Doncs sí, és molt preocupant...però el que més em preocupa a mi és en lo referent a l'Alan Rickman (és que m'agrada més que el Gary, que hi farem) que tampoc se'l menciona per enlloc ;_; el fandom encara no sap si canvien d'actor o l'eliminen de la peli.

Aleshores si eliminen Sirius i Snape, quin argument li queda a la peli? L'Umbridge? I aleshores com faràn the-stupidest-death-ever, pq no em digueu que caure's per una cortina no és una mica chorra...hagués quedat millor que s'hagués sacrificat pel Harry o alguna cosa per l'estil...a no ser que hi hagi plans per a fer-lo tornar... el final?

*sight* això no pinta massa bé...
the stupidest death ever, pq no em digueu que caure's per una cortina no és una mica chorra...hagués quedat millor que s'hagués sacrificat pel Harry o alguna cosa per l'estil...a no ser que hi hagi plans per a fer-lo tornar...

1) Amen, sister

2) Ja que tem religiosos... Déu (el que sigui) t'escolti :p